Ruuvi.net on nyt Ruuvi.fi
12.04.2021

Ruuvi.net on nyt Ruuvi.fi

Olemme jo pitkään rakentaneet uutta verkkokauppaamme täyttämään 2000 luvun vaatimuksia elektronisen kaupankäynnin osalta. Pohjana uudistukselle on ollut saamamme asiakaspalaute. Takana on pitkä ja vaiherikas kehitysprojekti.

Kaikki alkoi jo vuonna 2010, näimme verkkokaupan mahdollisuudet kehittää asiakaskohtaista kaupankäyntiä nyt ja tulevaisuudessa. Olihan verkkokauppamme ruuvi.net ollut jo 1990 luvulta saakka käytössä ja saamamme asiakaspalautteen ja datan perusteella kaupankäynti kehittyi tasaisesti suhteessa markkinoinnin kehityspanokseen. Prosessin haasteena oli saattaa taloushallintaohjelmisto yhteen verkkokauppa formaatin kanssa. Vuonna 2010 sellaisia ei ollut saatavilla siinä mittakaavassa, kuin visiomme edellytti. Kymmenen vuoden aikana olemme aloittaneet verkkokaupan teon neljästi. Viides kerta toi sen nyt ruutulipulle, kiitos yhteistyö kumppaneillemme. Takana on tuhansien tuntien uurastus ohjelmien parissa, teknisten toteutusten keksimistä, tuoteryhmien päivitystä, tuotteiden päivitystä järjestelmään, tuotteiden siirtämistä oikeisiin tuoteryhmiin, tuotetietojen ja - kuvien tekoa jne jne! Viimeinkin voimme julkaista uuden verkkokauppamme.

Ruuvi.fi verkkokauppaan on päivitetty noin 13 000 erilaista tuotenimikettä (12.3.2020 mennessä). Tuoteryhmiä kymmenessä eri pääryhmässä ja lukematon määrä tuote-alaryhmiä. Verkkokaupassa löydät nyt ns. tärkeimmät tuoteryhmämme ja tuotteet, joita ylläpidämme varasto-ohjelmassamme. Siellä ei vielä ole kaikkia varastossamme olevia tuotteita, joita inventaarion mukaan löytyy vielä n. 10 000 tuotenimikettä lisää. Jatkossa nämä tuotenimikkeet ja tuoteryhmät päivittyvät verkkokauppaamme heti, kun olemme käyneet ne läpi ja tarvittavat tiedot on luotu jokaiselle tuotteelle erikseen. Jos jotain et löydä verkkokaupastamme, laita viestiä tai tuotekyselyä (Tarjouspyyntö lomake löytyy Etusivu-valikon alta) meille tarpeesi mukaan. Pyrimme palvelemaan asiakkaamme aina 110%:i.

Ruuvi.fi verkkokauppa palvelee B&B-asiakkaita ja kuluttaja asiakkaita. B&B asiakkaana voit halutessasi tilata tuotteet suoraan työmaallesi tai toimipisteeseenne. Kuluttaja asiakkaana saat tilauksesi suoraan kotiovelle toimitettuna. Tilauksen voit myös halutessasi noutaa Ylöjärven myymälästämme arkisin klo. 8.00 -16.00 välisenä aikana.

Tervetuloa asioimaan verkkokauppaamme. Asiakaspalautteesi on meille tärkeä. Asiakaspalautteista saamamme tiedon perusteella olemme pyrkineet luomaan mahdollisimman asiakasystävällisen kokonaisuuden ja mahdollisimman helppokäyttöisen kauppakokemuksen. Kehitystyö ei lopu, vaan se jatkuu. Paljon on vielä tulossa lisää uusia asioita helpottamaan asiakaskokemusta verkkokaupassamme. Pyrimme viikoittain päivittämään uusia tuotteita ja tuoteryhmiä verkkokauppaamme kattaaksemme entistä laajemman kysynnän ja tarpeet.

Mika Pihlajikko
Toimitusjohtaja

Siirry "Ajankohtaista"-sivulle