Tietosuoja-asetus 2018.
28.01.2020

Tietosuoja-asetus 2018.

TÄRKEÄ TIEDOTE
EU:n uusi tietosuoja-asetus General Data Protection Regulation (GDPR), astuu voimaan 25.5. 2018. Asetus asettaa henkilötietojen käsittelylle tarkemmat vaatimukset. Muutos koskee kaikkia aloja ja organisaatioita, jotka käsittelevät asiakkaiden tai työntekijöiden henkilökohtaisia tietoja.
Uusi tietosuoja-asetus vaatii asiakkailta luvan siihen, että Ruuvilinja Oy saa säilyttää heidän henkilötietojaan järjestelmässään. Käytännössä tarkoittaa, että tallennamme asiakkaista (yritykset, henkiöasiakkaat) asiakastiedot kuten aikaisemminkin olemme tehneet. Tallennetaviin tietoihin kuuluvat toimitukseen liittyvät tiedot, laskutukseen liittyvät tiedot ja markkinointiin liittyvät tiedot.

Ruuvilinja Oy ei ole hankkinut yritystietoja maksullisista lähteistä. Olemme saaneet asiakastiedot asiakkailta itseltään ja keräneet ne toimintavuosiemme aikana lähinnä asiakkaan ostotilausten yhteydessä.
Tietosuoja-asetuksen mukaan uutiskirjeitä saa lähettää vain suostumuksensa antaneille. Käyttämällä käänteistä puolalaista pinologiikkaa pyydämme ystävällisesti niitä yrityksiä tai henkilöitä, jotka eivät halua jatkossa Ruuvilinja Oy:ltä markkinointikirjeitä, lähettämään viestin sähköpostiosoitteeseen info(@)ruuvilinja.fi ja kopioimalla EN HALUA MARKKINOINTI KIRJEITÄ viestiotsikkoon ja lähettämään viesti meille. Kiitos.

Siirry "Ajankohtaista"-sivulle