Clen on tunnettu brändi, joka tarjoaa laadukkaita teollisuusimureita ja painepesureita ammattikäyttöön. Niiden hinta-laatusuhde on hyvä. Hinta määräytyy mallin ja ominaisuuksien mukaan.

Clenin teollisuusimureissa on monipuolisia ominaisuuksia, kuten tehokas imukyky, pitkä käyttöikä ja helppo huollettavuus. Huolto on Suomessa. Näiden imureiden avulla ammattilaiset voivat puhdistaa suuria pintoja nopeasti ja tehokkaasti. Clenin valikoimasta löytyy myös erikoisimureita, kuten asbesti-imuri ja nesteen-imuri.

Clenin painepesurit ovat suosittuja ammattikäytössä. Ne tarjoavat tehokkaan puhdistuksen ja ovat helppokäyttöisiä. Lisäksi Clenin painepesureissa on useita lisävarusteita, jotka tekevät puhdistuksesta entistä helpompaa ja tehokkaampaa.

Kotikäyttäjille Clenin valikoimasta löytyy myös pienempiä ja edullisempia laitteita, kuten käsipainepesureita ja pölynimureita.

Clenin tuotteet ovat hyvä valinta ammattikäyttöön, ja niiden hinta-laatusuhde on hyvä. Clen-tuotevalikoimasta löytyy myös kotikäyttäjille suositteltavia malleja, jotka ovat tehokkaita laitteita kotipuhdistukseen.

Järjestä
Näkymä:
Valmistajat
Valmistajat

Suodatin
Järjestä
Suodatin

Järjestä
Sulje
Poista suodattimet
Näytä tuotteet