Käsisaha on perinteinen työkalu, jota käytetään puun, muovin ja metallin sahaamiseen. Kirvesmiehet ja rakentajat käyttävät käsisahoja usein rakennustyömailla, kun tarvitaan nopeaa ja tarkkaa sahausta.

Käsisahoja on eri tyyppisiä, kuten pistosaha, ristikkäissaha, kuviosaha ja puukkosaha. Pistosaha on monipuolinen ja sitä voidaan käyttää monenlaiseen sahaukseen. Ristikkäissaha on tarkoitettu erityisesti poikkileikkaamiseen, ja kuviosaha sopii erityisesti tarkkuutta vaativiin sahausprojekteihin. Puukkosaha on pieni ja kätevä työkalu, jota voidaan käyttää esimerkiksi kovien ja tiheiden materiaalien sahaukseen.

Kun valitset käsisahaa, kannattaa ottaa huomioon sen terän pituus ja hampaan koko. Terän pituus vaikuttaa siihen, kuinka pitkään sahausta voidaan tehdä yhdellä vedolla, kun taas hampaan koko määrittää sen, kuinka tarkka ja nopea sahaus on.

Laadukkaat käsisahat ovat yleensä teräviä ja kestäviä. Ne ovat myös ergonomisesti suunniteltuja, jotta niiden käyttö on mukavaa ja tehokasta. On tärkeää huolehtia käsisahan terän huollosta, jotta se pysyy terävänä ja tehokkaana käytön aikana.

Järjestä
Näkymä:
Valmistajat
Suodatin
Järjestä
Suodatin

Järjestä
Sulje
Poista suodattimet
Näytä tuotteet