Verkkokauppa Ruuvi.fi

 

Ruuvi.fi on ollut aikaisemmin Ruuvi.net verkkokauppa. Ruuvi.net verkkokauppa perustettiin syksyllä 2000 ja oli ensimmäisiä kiinnikealan verkkokauppoja Suomessa. Vanha verkkokauppamme toimi aina 2020 saakka samalla alustalla. Verkkokaupan uudistus oli yhtenä strategioistamme 2010 alkaneessa uudistuksessa kunnes 2021 saimme päivitettyä verkkopalvelumme uudelle alustalle käyttäen taloushallinta ohjelmaamme taustaohjelmana. Samalla verkkokauppa muuttui ruuvi.fi osoitteeseen ja ruuvilinja.fi verkkosivusto jäi tausta sivustoksi.

Ruuvi.fi hinnat ovat voimassa verkkokauppamme kautta tehdyille tilauksille. Kaikki hinnat sisältävät arvonlisäveron 24%. Ruuvi.fi on suunnattu vähittäismyyntiin kuluttaja asiakkaille. Verkkokauppamme palvelee myös B&B asiakkaitamme ja jatkossa kehitämme palvelukonseptia myös B&B asiakkaidemme tarpeita silmällä pitäen.

Tilauksen loppusummaan lisätään toimitustavan mukaiset toimituskulut. Vaihtoehtoisesti voit noutaa tilauksesi Ruuvilinjasta (Kuukuja 10, Ylöjärvi), jolloin säästät toimituskulut.
Tilaamasi tavarat toimitetaan muutaman arkipäivän kuluessa. Mikäli tilauksessa on tuotteita joita ei löydy heti varastostamme, on toimitusaika n. 1-2 viikkoa. Tilaukset toimitetaan Postilla. Voit halutessasi valita toimitustavaksi noudon, jolloin tilaus on noudettavissa Ruuvilinjan Oy:n myymälästä arkipäivisin klo. 8.00 - 16.00.

Jos et löydä Ruuvi.fi sivuiltamme tarvitsemaasi tuotetta, ota yhteys Ruuvilinjaan: rlinja(at)ruuvilinja.fi tai tarjouspyyntö lomakkeella , etsimme sinulle tarvitsemasi tuotteen.