Merkintätuotteet ovat erilaisia ​​työkaluja, joita käytetään esineiden merkitsemiseen. Tämä voi olla tarpeen esimerkiksi tuotteen tunnistamiseksi, päivämäärän merkitsemiseksi, hintalapun asettamiseksi tai varoitusmerkintöjen luomiseksi. Merkintätuotteita on saatavana monenlaisissa muodoissa, kuten kynät, huopakynät, tussit, leimasimet ja kaiverrustyökalut.

Puulle, metallille ja muoville tarkoitettuja merkintätuotteita on saatavana useita erilaisia. Esimerkiksi metallimerkintään voidaan käyttää kaiverrus- tai merkintäkärjillä varustettuja työkaluja, jotka voivat merkitä pysyvän ja selkeän jäljen. Puumerkintään voi käyttää merkintäkyniä, joissa on erityinen öljypohjainen muste, joka ei haalistu ajan myötä. Muovimerkintään voi käyttää erikoistuotteita, jotka tarttuvat helposti muoviin ja pysyvät selkeinä.

Merkintätuotteiden valinta riippuu materiaalista, jolle merkintä tehdään, sekä halutusta merkinnän pysyvyydestä ja selkeydestä. Kynät ja huopakynät ovat yleisiä vaihtoehtoja, koska ne ovat helppokäyttöisiä ja sopivat useimpiin merkintätöihin. On kuitenkin tärkeää valita oikea tuote, joka sopii käytettävän materiaalin kanssa ja antaa halutun lopputuloksen.

Järjestä
Näkymä:
Valmistajat
Suodatin
Järjestä
Suodatin

Järjestä
Sulje
Poista suodattimet
Näytä tuotteet