Ruuvilinja Oy

 

Ruuvilinja tuo maahan ja markkinoi kiinnitystarvikkeita, työvälineitä, työsuojaimia ja teollisuustarvikkeita eri teollisuusalojen sekä yksityisten kuluttajien tarpeisiin. Olemme harjoittaneet kiinnitystarvikkeiden tukku- ja vähittäiskauppaa jo yli kolmen vuosikymmenen ajan eli vuodesta 1983.

Tavarantoimittajamme ovat tunnettuja kotimaisia, eurooppalaisia ja aasialaisia valmistajia. Kiitos vuosien varrella syntyneen yhteistyöverkostomme tuotevalikoimamme on erittäin laaja. Lisäksi kykenemme palvelemaan asiakkaitamme erityisongelmissa yksilöllisine ratkaisuineen. Yhteistyö kotimaisten maahantuojien kanssa tarjoaa laajemman tuotevalikoiman tarjonnan ja nopeat toimitukset.

Teivon yrityspuistossa Ylöjärvellä sijaitsevan varastomyymälämme väki palvelee asiakkaita nopeasti, joustavasti ja tehokkaasti pitkäaikaiseen kokemukseensa ja asiantuntemukseensa nojautuen.

Verkkokauppamme www.ruuvi.fi tarjoaa mahdollisuuden tutustua pääosaan tuotteistamme ratkaisun löytämiseksi ongelmaasi tehokkaasti silloin kun sinulle sopii.

Teollisuusasiakkailleen Ruuvilinja tarjoaa myös hyllytyspalvelua, jolloin valikoimaamme sisältyvät tuotteet ovat asiakkaan tiloissa. Myyntiedustajamme täydentävät toimittamaamme asiakashyllyä säännöllisin käynnein. Käyntien yhteydessä hän huolehtii asiakkaiden tuotetuntemuksesta tuoteuutuuksista tiedottaen.
Toimitamme asikastilaukset asiakkaan työkohteisiin, toimipisteisiin ja ns.keikkakohteisiin Suomessa.

 

Tule käymään tai ota yhteyttä.