Tuotteet 4. SÄHKÖLAITTEET Makita 18V Makita rungot MAKITA DGA504Z KULMAHIOMAKONE 18V RUNKO

Makita

MAKITA DGA504Z KULMAHIOMAKONE 18V RUNKO

Tuotekoodi: 146600062610

Makita kulmahiomakone 18V runko

Makita DGA504Z kulmahiomakone 18V, 8 500 min⁻¹. Vaativaan ammattikäyttöön soveltuva tehokas hiiliharjaton akkukulmahiomakone 125mm laikan halkaisijalla katkaisuun ja hiontaan. Koneessa on vakioelektroniikka, ylikuormitussuoja sekä AVT-tärinävaimennettu sivukahva. Runkoversio ilman akkua ja latauslaitetta.

Makitan akkukäyttöinen kulmahiomakone DGA504 on erittäin voimakas ammattilaisen työkalu, jolla saavutetaan lähes johdollisen koneen tehot. Laikkakoko on yleisin pienissä kulmahiomakoneissa käytetty 125mm. Kone on varustettu hiiliharjattomalla moottorilla, jonka etuja ovat paitsi suuri teho ja pienempi virrankulutus myös pieni koko ja pitkä elinikä.

Kulmahiomakoneessa on automaattinen kierrosluvun säätö, joka asettaa kierrosluvun oikeaksi työstötilanteen mukaisesti. Kun konetta kuormitetaan paljon, laskee kierrosluku sellaiselle tasolle minkä elektroniikkayksikkö pystyy pitämään kuormituksessa vakaana. Ylikuormitustilanteessa laite pysäytetään. Koneen LED-valo palaa vihreänä, kun automaattinen kierrosluvun säätö on aktivoitunut suurelle kuormitukselle. Punainen LED-valo ilmoittaa ylikuormitustilanteesta, kun laite on pysäytetty ja kone pitää käynnistää uudelleen.

Koneen irroitettavat pölysuojat estävät katkaisussa ja hionnassa syntyvän haitallisen pölyn kulkeutumisen jäähdytysilman mukana koneen sisälle, ja ne tulisi putsata säännöllisesti ilmavirran maksimoimiseksi.Turvallisuutta käytössä lisäävät pehmeä käynnistys ja jälleenkäynnistymissuoja. Pehmeän käynnistyksen avulla eliminoidaan konetta käynnistettäessä vaarallinen koneen pyörähtäminen käyttäjän kädessä. Jälleenkäynnistymissuoja aktivoituu tilanteessa, jossa käyttökytkin on jäänyt päälle asentoon ja tyhjä akku on vaihdettu uuteen - kone käynnistyy vasta kun käyttökytkin vapautetaan ja käynnistetään uudelleen.

 Käyttöedut:

 Elektroninen ylikuormitussuoja suojaa käyttäjää ja laitetta
 Kapea runkomuotoilu, josta saa hyvän otteen.
 Runkomalli - toimitetaan ilman akkua ja laturia.
 Toimii 18V Li-ion akulla (ei 1,3Ah akulla)

Tekniset tiedot:

Li-ion akku: 18V
Jännite: 18 V
Akkutyyppi: LXT
Hiiliharjaton moottori
Akun suojausjärjestelmä
Kierrosluku: 8500 min⁻¹
Max. leikkuusyvyys: 29 mm
Karan kierre: M14
Reiän halkaisija: 22,23 mm
Laikan halkaisija: 125 mm
Uudelleenkäynnistyksen esto
Tärinävaimennettu sivukahva AVT
Hiomalaikka
Sakara-avain
Äänenpainetaso (LpA): 79 dB(A)
Melun toleranssi (K-tekijä): 3 dB(A)
Tärinäarvo: 6,0 m/s²
Tärinän toleranssi (K-tekijä): 1,5 m/s²
Paino akulla (EPTA): 2,3 - 2,5 kg
Tuotteen mitat (P x L x K): 362 x 140 x 145 mm

199,00 €/kpl
Varastossa: 1 kpl
Suos. myyntierä: 1 kpl